Wie ben ik

Ik ben Kristel van de Goor-Verheijen.

In 1996 ben ik gaan werken als algemeen verpleegkundige. Ik heb op een aantal verschillende afdelingen gewerkt, voordat ik in 2004 op de kinderafdeling begon. In 2010 heb ik de specialisatie kinderverpleegkunde gevolgd. Ik heb zodoende veel ervaring met verschillende ziektebeelden en patiënten.

In de loop van mijn jaren in het algemeen ziekenhuis merkte ik dat ik als verpleegkundige steeds verder “van het bed” af kwam staan en minder tijd voor mijn patiënten had. Regelmatig zag ik patiënten met onbegrepen klachten en heb van dichtbij gezien hoe zwaar het is als je “ermee moet leren leven”.

Toen ik zelf als patiënt/cliënt de voordelen van osteopathie ervaren had en ook het positieve effect op mijn gezinsleden zag ging er een deur voor mij open, een deur naar een andere manier van behandelen. Daarom ben ik in 2011 gestart met de opleiding Osteopathie aan College Sutherland te Amsterdam.

Als osteopaat zie ik het lichaam van mijn cliënt als een geheel; alles in het lichaam is verbonden met elkaar en werkt met elkaar samen. Een cliënt is voor mij niet slechts “een knie” of “buikpijn”.
Elke persoon en elke klacht is uniek en ik vind het een voorrecht om samen met mijn cliënt te kunnen zoeken naar de oorsprong van de klacht en waar mogelijk te kunnen helpen.

Het is een prachtig vak en het daagt mij uit om steeds meer te leren. Ik blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen de osteopathie en volg bijscholingen.

Naast mijn eigen praktijk in Gezondheidscentrum Grave werk ik samen met 2 collega’s bij ‘Praktijk voor Osteopathie Beuningen’.

Woorden die bij mij passen zijn; enthousiast, humor, respectvol, empathisch en oplossingsgericht.

Ik ben Osteopaat D.O.(Diploma Osteopathie) en geregistreerd bij het Nederlandse Register voor osteopaten (NRO) en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor osteopathie (NVO).