Cliënten vertellen….

Kristel weet feilloos de verbanden te leggen tussen de verschillende klachten waar ik al lang mee rondloop. Iedere behandeling verlicht pijn, ontspant en geeft een flinke lading nieuwe energie. Bovendien is Kristel een heel fijn mens, zorgzaam, begripvol en zeer competent.

Manon. (op 13 december 2018)

Bij puur toeval kwam ik in contact met osteopathie. Ik had een nare sportblessure aan mijn hand wat maar niet wegging en via iemand op de sportvereniging kreeg ik het advies om naar een osteopaat te gaan. Ik had nog nooit gehoord van osteopathie en dus was ik niet gelijk overtuigd. Ik ben wat gaan rond vragen en hoorde van meer mensen dat zij er goede ervaringen mee hadden. Ik besloot een afspraak te maken onder het mom van “baat het niet, dan schaad het niet”. Via via ben ik bij Kristel terecht en ik moet zeggen dat ik verbaasd was met het resultaat. Al na twee behandelingen waren de pijnklachten weg en kon ik mijn hand weer goed gebruiken. Na nog een vervolgbehandeling was ik weer de oude. Ik was direct overtuigd en ben zeer tevreden over de manier hoe klant-en resultaat gericht Kristel haar behandelingen doet. Indien nodig weet ik Kristel weer te vinden.

Jamie. (op 28 januari 2019)

Ik kwam bij Kristel omdat ik pijnklachten in mijn nek, schouders en onderrug had.
Na een intakegesprek en gedegen onderzoek heeft ze me behandeld en ik voelde na de eerste keer al direct resultaat. Niet alleen mijn klachten werden behandeld, maar mijn hele lichaam. Na elke behandeling ben ik veel spanning kwijt uit mijn hele lichaam.
Kristel stelde me snel op mijn gemak, ze werkt zorgvuldig en is integer. 

Mirjam. (op 15 februari 2019)

Een limerick gemaakt door een client:

Osteopaat Kristel in Grave
behandelt mijn klacht met haar gave
Zij luistert intens
Behandelt als mens
Haar hand draagt mijn pijnen ten grave…

– Door Elly. (Op 9 juni 2021)